Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden Alaca’ya ziyaret

Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ile biraraya geldiler.

18 Şubat 2016 Perşembe 16:54
Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden Alaca’ya ziyaret

Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ile biraraya geldiler.

Yapılan açıklamaya göre, Ziyarette Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Erçetin, GEKSANDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Engin, YAPIKUR Yönetim Kurulu Başkanı ve Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hemşehrimiz Mustafa Uysal yer aldı. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Alaca Belediyesi, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası ile her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda işbirliği kararı aldılar.

Mamak Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri, Alaca’nın Çorum’un güzel bir ilçesi olduğunu ve gelişimini sürdürdüğünü ifade ederek, Ankara’dan Alaca için her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler.

Ziyarette Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, Eğitimci Yalçın Kaplan da hazır bulundu. 

Son Güncelleme: 18.02.2016 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.