'Masumlara göreve iade edilmeli'

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, kamuda görevden alınmalarla ilgili açıklama yaptı.

09 Eylül 2016 Cuma 16:29
'Masumlara göreve iade edilmeli'

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı,  kamuda görevden alınmalarla ilgili açıklama yaptı.

Kamunun FETÖ’den tamamen temizlenmesi gerektiğini belirten Saatcı, bu süreçte mağduriyetlere fırsat verilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Saatcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz gecesi millet sokağa çıkarak, cuntacılara tarihi bir ders vermiştir. Darbeci FETÖ'cüleri millet diz çöktürdü. Bu destansı duruş ile tarih yeniden yazıldı. Millet, devlet, sivil toplum kuruluşları darbeye karşı dik durdu, cuntacıların hain planını bertaraf etti. Şimdi kamu FETÖ'den tamamen temizlenmeli, yeni mağduriyetlere fırsat verilmemeli, masumlara görevi iade edilmeli.

Emperyalistler terör örgütleri eliyle savaş sürdürmektedir. DAİŞ, PYD/PKK ve FETÖ birlikte hareket ediyor. Terör koalisyonu emperyalizme hizmet ediyor. 15 Temmuz sonrası yapılan terör faaliyetleri, bu üç örgütün aynı amacı güttükleri, aynı stratejinin bir parçası olduğunu göstermektedir.

FETÖ, çocukların bilincini çalıp, mankurtlaştırdı. Dershanelerin kapatılması gündeme geldi Gezi olayları başladı. Mesele dershane değil küresel operasyonun, ihanetin işaretiydi. Biz biliyoruz ki FETÖ gücünü halktan almıyor, alamaz. FETÖ’nün insan kaynağı devşirdiği yer eğitimdi, bunun için dershanelerin kapatılmasına şiddetle karşı çıktılar. Unutmayalım ki, 28 Şubat'da FETÖ ile Çevik Bir, birlikte hareket etti. FETÖ'nün yazdığı mektubu da unutmadık. FETÖ'yü büyüten 28 Şubattır. İmam Hatiplerin, MGV gibi vakıfların kapatılmasıyla, FETÖ’ye alan açılmıştır. Şuan farklı bir süreç işliyor, Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne kast eden terör şebekeri tek tek temizleniyor. Bu noktada dikkatli olunmalı. Yanlış yapılmamalı, yeni mağduriyetlere fırsat verilmemeli. 5 vakit namaz kılanları FETÖ’cü ilan etmek yanlıştır.

 Kamuda güçleri kalmadı. Ama kalan kriptoları itibar suikastına devam ediyor. Dikkat edilmeli, önlem alınmalı. FETÖ elamanları halen kendisini gizlemeyi başarıyor. Süreç kriptolar tarafından zehirlenmek isteniyor. Evet, at izi it izine karıştırılıyor. Süreci zehirleyip, mağdurlar üretmek istiyorlar. Hükümetin, ‘hatalı görevden alınmaları düzelteceğiz’ açıklamasını önemsiyor, destekliyoruz. Biz Memur-Sen olarak, FETÖ ile mücadelede asla geri adım atılmaması gerektiğini söylüyoruz. Üniversitelere de dikkat edilsin, sürecin zehirlenmesine asla fırsat verilmesin.”

 

Son Güncelleme: 09.09.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.