Matruşka, Çorumlularla buluştu

Çorum Belediyesi, Çorum halkını birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

31 Ocak 2017 Salı 16:11
 Matruşka, Çorumlularla buluştu


Çorum Belediyesi, Çorum halkını birbirinden güzel tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.



Yakın dönem Türkiye tarihini konu alan “Matruşka Oyun İçinde Oyun” adlı tiyatro Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Çorum’da sahnelendi. Siyasal düşünce üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan şer odaklarının yaklaşık 100 yıldır bu ülkede oynadıkları oyunları konu alan ve bu konuları mizahi bir dille sahnelenen oyun, izleyicileri adeta büyüledi. Çok partili hayata geçiş, Adnan Menderes’in idam edilmesi, darbeler, gezi olayları ve 15 Temmuz gibi olayların da işlendiği “Matruşka Oyun İçinde Oyun” adlı tiyatro oyununun sonunda salonu dolduran yüzlerce seyirci uzun süre oyuncuları alkışladı.



Oyun sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Kod Adı K.O.Z. filminde de başrolü oynayan usta oyuncu Cem Kurtoğlu’na saat kulesi maketi hediye etti.





Son Güncelleme: 31.01.2017 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.