Mecitözülüler bir çatı altında

Mecitözü Dernekler Federasyonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

02 Nisan 2017 Pazar 11:41
Mecitözülüler bir çatı altında

Mecitözü Dernekler Federasyonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Mecitözü ilçesine bağlı köy derneklerinin bir araya gelerek kurduğu Mecitözü ve Köy Dernekleri Federasyonu’nun açılışı gerçekleştirildi.


Sarıdede Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Eski Belediye Pasajı No: 8/103 adresinde bulunan federasyon merkezinin açılış törenine Kaymakam Coşkun Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Adem Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse, sivcil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Federasyonun açılış kurdelesini Kaymakam Coşkun Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Adem Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve federasyon Başkanı Kemal Tepe birlikte kestiler.

Başkan Tepe, federasyon hakkında protokol ve davetlilere bilgiler verirken, misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.


Diğer yandan Kemal Tepe’nin başkanlığını üstlendiği Federasyonun kurucuları şunlar:


Çorum ili Mecitözü ilçesi Ağcakoyun Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfettin Yeğen, Çorum ili Mecitözü ilçesi Kozören Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Ulubey, Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hikmet Yavuz, Mecitözü Öz Bölgesi Köyleri ve Havalisi Toplumsal Kalkındırma Derneği Başkanı İsmail Kurt, Çorum Mecitözü Köyleri Sosyal Yardımlaşma, Çevre Koruma, Kültür Derneği Başkanı Özcan Taştan Taşman, Çorum ili Mecitözü ilçesi Sorkoğlan Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Güngör Atak, Elmapınar Köyü Yardımlaşma, Dayanışma, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Derneği Başkanı Ömer Kılıçaslan.


Kadın Konseyi ise Başkan Hediye Çetin yönetim kurulu üyeleri Gülcan Eşgin, Ayhan Aksoy, Sevim Avcı, Birgül Tepe, Zeliha Akuysal, Nevin Sürek’ten oluşuyor.


Son Güncelleme: 02.04.2017 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.