Mecitözü'nde Halkla Buluşma Toplantısı

Çorum’un Mecitözü ilçesinde Kaymakam Coşkun Doğan Başkanlığı’nda Halkla Buluşma Toplantısı yapıldı.

09 Mart 2017 Perşembe 13:46
Mecitözü'nde Halkla Buluşma Toplantısı

Çorum’un Mecitözü ilçesinde Kaymakam Coşkun Doğan Başkanlığı’nda Halkla Buluşma Toplantısı yapıldı.

Mecitözü’nün Emirbağ Köyü’nde Öz Mevkisi muhtarlarıyla 3.’sü yapılan toplantıya Kaymakam Coşkun Doğan, Mecitözü Dernekleri Konfederasyon Başkanı Kemal Tepe, Mecitözü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dursun Derin, Köylere Hizmet Götürme Başkanı Ümit Ekici, Mecitözü Sosyal Hizmetler Müdürü Burhan Irmak, Mecitözü Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru, Mecitözü İlçe Özel İdare Müdürü Veli Singer, Mecitözü Nüfus Müdürü Korutürk Kekeç, Mecitözü İlçe Müftüsü Ahmet Yıldız, Mecitözü YEDAŞ Müdürü Ruhi Köse, Mecitözü Orman İşletme Şefi Halil Ömer Kaya, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda Mecitözü köylerinin sorunları dile getirildi. Kaymakam Coşkun Doğan, köylerde yaşanan su, yol ve kilit taşı gibi sorunları bir bir çözeceklerini ifade etti. Coşkun, öncelikli olarak köylerde yaşanan su sorununu ortadan kaldıracaklarını söyledi.


Son Güncelleme: 09.03.2017 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.