Meclis 13 dakikada bitti

Belediye Meclisi, Ramazan ayı nedeniyle üç gündem maddesi ile toplandı.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 17:25
 Meclis 13 dakikada bitti


Belediye Meclisi, Ramazan ayı nedeniyle üç gündem maddesi ile toplandı.


13 dakikada tamamlanan mecliste görüşülen üç gündem maddesinin ilkinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle, yemekhane Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlanmasına karar verildi.


İkinci gündem maddesinde, bazı cadde ve sokakların isimlerinin değiştirilmesi talebi görüşüldü. Terminal, sebze hali, kamyon garajı gibi yenilenen hizmet alanlarının çevresinde kalan sokakların, buraların ismiyle anılmasının gereği kalmadığı bildirilen teklifte, sokakların önünde bulunan terminal, kamyon garajı, sebze hali gibi ön adlar kaldırıldı.


Son gündem maddesinde de Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye gayrimenkul satış, trampa ve takas yetkisi verildi. Mülkiyeti belediyeye ait Ilıca, Çepni, Çöplü, Gülabibey Mahalleleri'nde yer alan gayri menkuller için yetki alan Başkan Külcü, alınan yetkinin gayrimenkullerin hemen satılacağı anlamına gelmediğini söyledi.


Başkan Külcü, arsa stoku yapmak yerine, yatırımlar için kaynak oluşturup gereği gibi hareket etmenin daha esas  olduğunu dile getirdi.




Son Güncelleme: 06.07.2015 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.