Meclis Sanat ve Yayın Kurulu toplandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu üyeleri bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

20 Kasım 2013 Çarşamba 18:19
 Meclis Sanat ve Yayın Kurulu toplandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu üyeleri bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında yapılan toplantıya Kurul üyesi olarak Başkanlık Divanınca yeniden seçilen AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından Kurul Başkanlığına seçilen Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı'nın ilk kez katıldığı toplantıda; Kurul Sekretaryasını yürüten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı geçmişte yapılan faaliyetler ve kurul çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Önümüzdeki hafta planlanan olağan kurul toplantısın da TBMM'nin açılışının 93. Yıldönümü ve Milli Egemenlik Haftası kutlamaları ile ilgili hazırlık çalışmalarının yapılmasına karar verildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Üyeleri; İstanbul Milletvekili TBMM Başkanvekili ve Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Ayşe Nur Bahçekapılı, Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Bayram Özçelik, Tokat Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Dilek Yüksel, Amasya Milletvekili Mehmet Naci Bostancı, İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Kayseri Milletvekili Yusuf  Halaçoğlu, Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan'dan oluşuyor.





Son Güncelleme: 20.11.2013 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.