Mediha’nın hayali gerçek oldu

Üç yaşındaki lösemi hastası minik Mediha’nın hayali Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü görmekti. Başkan Külcü küçük kızı belediyeye davet ederek bu hayalini gerçekleştirdi. Bir süre Mediha ile sohbet eden Külcü, minik kızla fotoğraf çektirdi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 16:31
Mediha’nın hayali gerçek oldu

Üç yaşındaki lösemi hastası minik Mediha’nın hayali Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü görmekti. Başkan Külcü küçük kızı belediyeye davet ederek bu hayalini gerçekleştirdi.  Bir süre Mediha ile sohbet eden Külcü, minik kızla fotoğraf çektirdi.


Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; Nergül- Murat Şener çiftinin 3 yaşındaki ikiz kızları Mediha ve Türkan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü görmeyi çok istiyorlardı. Anne Nergül Şener, ikiz kızlarından Mediha’nın lösemi hastası olduğunu ve bir süredir tedavi gördüğünü söyledi. Bu süreçte kızlarının istediklerini yaparak moralini yüksek tutmaya çalıştıklarını ifade eden anne Nergül Şener, “Belediyemizin çocuklarım doğduğunda getirdikleri bebek battaniyesini görüp sürekli ‘Anne kim bu amca?’ diye soruyorlardı. Televizyonda, gazetede görüyorlar biz de Başkan amca diye tanıtıyorduk. Belediye başkanımızdan randevu istedik, Allah razı olsun bizi hiç kırmadı, çok güzel karşıladı. Çocuklarım çok mutlu oldu. Bu ziyaret özellikle Mediha’nın moralini yüksek tutmamız açısından çok iyi oldu.” dedi.


Başkan Külcü misafirleriyle yakından ilgilenirken Mediha ve Türkan kardeşlere çeşitli hediyeler verdi. 


Son Güncelleme: 23.01.2017 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-24 00:05:19

Çok güzel bir hareket başkanım kutluyorum