Medya İletişim Topluluğu toplandı

Medya İletişim Topluluğu’na yeni üye katılımlarının olduğu bildirildi.

14 Aralık 2014 Pazar 15:06
 Medya İletişim Topluluğu toplandı


Medya İletişim Topluluğu’na yeni üye katılımlarının olduğu bildirildi.


Hafta sonu kulübe üye olmak isteyen öğrencilerle Pirbaba Kafe’de bir araya gelen Medya İletişim Topluluğu kurucu üyeleri, çalışmalarla ilgili  bilgi verdi. Kulübe katılmak isteyen  öğrencilere bilgi veren kurucular, sosyal projelerin tek tek hayata geçirileceği sözünü verdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurucu Üye Tansu Yılmaz, üye alım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren tüm kulüplerle ortak projeleri hayata geçirmek için hazırlanan projelerin kısa bir süre  sonra öğrencilerle buluşacağına dikkat çeken Tansu Yılmaz, “Çorum’a yön veren kurumları tanıdıktan sonra sosyal projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Amacımız haftada bir etkinlik yaparak tüm kulüplerle iş birliği yapmak. Hayata geçireceğimiz projelerle tüm kulüpleri etkinleştirmek. Üye alım çalışmalarımızın yanı sıra kısa bir süre sonra radyomuz da hayata geçmiş olacak. Yeni üyelerimizle  beraber gün geçtikçe büyüyoruz.  Bizlere destek veren tüm kulüp üyelerine, paydaşlarımıza ve kurumlara teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.



Son Güncelleme: 14.12.2014 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.