Medya ve iletişim programı tanıtıldı

Bahçelievler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Medya Ve İletişim Programı’nın tanıtımı gerçekleştirdi.

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:22
Medya ve iletişim programı tanıtıldı

Bahçelievler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Medya Ve İletişim Programı’nın tanıtımı gerçekleştirdi.


Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Medya ve İletişim Programı, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik-Fotoğraf ve Bilişim Teknolojileri öğrencilerini ağırladı.


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yakup Özsoy, alan öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş gerçekleştirdi. Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Medya ve İletişim Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Şule Eren, Öğr. Gör. Ali Aşır ve Öğr. Gör. Gökhan Şenyurt konuşmacı olarak katılarak bölüm tanıtımıyla ilgili öğrencilere sunum gerçekleştirdi. Medya ve İletişim Programı Öğretim Görevlileri ayrıca medya ve iletişim sektörüyle ilgili ve bölümün kapsadığı Radyo, Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik ve Yeni Medya alanlarında olan güncel gelişmeleri ve sektördeki çalışma hayatını öğrencilere anlatarak öğrencileri bilgilendirdiler. Bölüm öğretim elemanları gerçekleştirilen sunum sonrasında öğrencilerin bölümle ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile ilgili sorularını cevapladı.


Ethem Erkoç Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi sonrasında öğrencilere, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun fiziki altyapısı tanıtıldı. Amfiler, konferans salonu, Yemekhane ve Misafirhane gezildi. Ayrıca gerçekleştirilen gezide Turizm ve Otel İşletmeciliği uygulama sınıfı gezilerek bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Ayhan Başçı, bölümü ve uygulama sınıfını öğrencilere tanıttı.


Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık: “Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak gerçekleştirdiğimiz Medya ve İletişim Programı tanıtımı ve okul gezisi etkinliğine katılımlarından ve desteklerinden dolayı Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halise Akay'a, Müdür Yardımcısı Yakup Özsoy’a, alan öğretmenlerine ve öğrencilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca 2017-2018 yılında öğrenci alacak olan Medya ve İletişim Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Şule Eren, Öğr. Gör. Ali AŞIR ve Öğr. Gör. Gökhan Şenyurt’a gerçekleştirmiş oldukları söyleşi ve tanıtım sunumlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.


Son Güncelleme: 18.05.2017 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.