Mehmet Akif dönüyor

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında istiklal şairimiz Mehmet Akif’in hayatını anlatan bir oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşturacak.

04 Mart 2017 Cumartesi 20:53
Mehmet Akif dönüyor

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında istiklal şairimiz Mehmet Akif’in hayatını anlatan bir oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşturacak.

İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 96. Yıl dönümü nedeniyle Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen oyunda Mehmet Akif’i ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Ahmet Yenilmez canlandıracak.


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’ un 1933 yılında basılan ”Safahat ” adlı şiir kitabından alıntılar içeren oyunun tek perdelik bir dram olduğunu belirterek “6 Mart Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonunda sahnelenecek olan Mehmet Akif dönüyor. Ya siz… Neredesiniz adlı oyun ülkenin o dönem yaşadığı zorlukları verilen mücadeleyi anlatmaktadır. Belediyemizin bir kültür hizmeti olarak Çorumlu tiyatro severlerle buluşturacağımız oyuna tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.


İZLEYİCİLERE SAFAHAT HEDİYE EDİLECEK


Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Mehmet Akif Dönüyor. Ya siz… Neredesiniz? adlı tiyatro oyununu izleyenlere oyun sonunda Safahat hediye edeceklerini söyledi.

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165