Mehmet Akif İlkokulu'nda Çevre Düzenlemesi

Sungurlu Belediyesi tarafından Toki Mehmet Akif ilköğretim okulu bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

21 Mart 2016 Pazartesi 17:40
Mehmet Akif İlkokulu'nda Çevre Düzenlemesi

Sungurlu Belediyesi tarafından Toki Mehmet Akif ilköğretim okulu bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. 

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, diğer okul bahçelerinde olduğu gibi Toki Mehmet Akif ilköğretim okulu bahçesinde de düzenleme çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, bahçenin hizmete sunulduğunu belirtti.

Daha önce planlamasını yaptığımız çalışma kapsamında bugün itibariyle bu eksikliği de gidermiş olduk diyen Başkan Şahiner, "Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında temiz, bakımlı ve yeşil alanları çok olan bir çevrede büyüsün istiyoruz. Görsel olarak göze çirkin görünen alanlar tamamen düzenlenerek güzel bir görünüm sağlanmış oldu.

Öğrencilerimizin bu sayede oyun alanları da daha da genişletilerek, güzel, bakımlı ve estetik bir çevrede eğitim almalarını sağladık. Belediye Başkanlığı olarak eğitimle ilgili ihtiyaç giderme çalışmalarımız, diğer önceliği olan ihtiyaçlarda olduğu gibi en ön sıralardadır'' diye konuştu.

Toki Mehmet Akif ilköğretim Okulu Müdürü Hüsamettin Dere, okula ait bahçenin yeni düzenleme ile görsel olarak daha güzel bir görünüm kazandığını belirterek, "Öğrencilerimiz artık çamurdan kurtuldu. Şahsım ve öğrencilerim adına, desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İHA


Son Güncelleme: 21.03.2016 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165