Mehmet Akif sohbeti

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında istiklal şairimiz Mehmet Akif’in hayatını anlatan bir oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşturmak üzere ilimize gelen ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Ahmet Yenilmez, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

07 Mart 2017 Salı 15:02
Mehmet Akif sohbeti


Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında istiklal şairimiz Mehmet Akif’in hayatını anlatan bir oyunu Çorumlu tiyatro severlerle buluşturan ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Ahmet Yenilmez, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.


Başkan Külcü, yaptığı duyuruda, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çorum’a gelen tiyatrocu, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez’le Mehmet Akif üzerine sohbet ettiklerini bildirdi.


İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 96. Yıl dönümü nedeniyle Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Mehmet Akif Dönüyor. Ya siz… Neredesiniz? Adlı oyunda, Mehmet Akif’i ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Ahmet Yenilmez canlandırıyor.



Son Güncelleme: 07.03.2017 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165