Mehmetçiğe ulaştırıldı

İHH Hanım Komisyonu ve Çorum Belediyesi Kadın ve Kültür Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı yiyecekler bir gün sonra askerimize ulaştırıldı

10 Mart 2018 Cumartesi 20:50
Mehmetçiğe ulaştırıldı

Çorum İHH Hanım Komisyonu ve Çorum Belediyesi Kadın ve Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan ev yapımı gıda ve yiyecekler Afrin’de bulunan kahraman Mehmetçiğimize ulaştırıldı.

55 Ülke ve 81 ilin katılımı ile gerçekleştirilen Vicdan Konvoyu ile birlikte Hatay’a giden Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, Çorum İHH Hanım Komisyonu ve Çorum Kadın ve Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından Afrin’de destan yazan Mehmetçiğimize ulaştırılmak üzere hazırlanan ev yapımı gıda ve yiyecekler bir gün sonra teslim edildi.

Son Güncelleme: 10.03.2018 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Devşirme 2018-03-11 14:04:09

İlginç ve yıllar yıllar sonra düşünceleriyle fikirleriyle ilkeleriyle sabit azınlık bile olsa duruşlarını bozmuyor olarak bilinen iki kurum kişileriyle beraber büyük bir değişime doğru yürümekten imtina etmeden koşmaya başlamışlar çok çok ilginçtir siyasi katılım sosyal politik hukuki güvenlik konuları ve daha bir çok konuyla ilgili kendi değişmeyen ilkeleri bulunan bu iki kurum ne oldu da böylesi değişmeyen devşirilmeyen dönülemeyen ilkelerinden vazgeçtiler ee demekki zamanın ruhu değişti nede olsa bu iki kurum ilkelerinde devşirildi artık sandık başlarında saygı duruşlarında ve daha bir çok hal durum söylem ve fikirsel dönüşümlerin yaşama mevcudiyetlerinde göreceğiz demektir kendilerini ve tabelalarını

Avatar
vefa 2018-03-12 13:08:52

İnsanların ve kurumların menfaatleri için dalga dalga akın ederek biat ettiği idarecilerin, bu biatlara göre muamele ederek ellerindeki makamları ve imkanları dağıttığı ve bunun karşılığında kişiliklerin ve kurumsal kimliklerin satın alındığı bir dönemde çizgisinden ve istikametinden hiçbir sapma göstermeyenler, ancak hiçbir menfaat beklemeden yaklaşan cesur insanlarla yollarına devam ederler. Maalesef son 9 yılda devşirilen kişi ve kurumlar kimliklerini feda ettiler. Geriye sadece bir hiç kaldı. Gözlerini ve kulaklarını hakikatlere kapatarak yatırımlarını liyakatsizlere yapanların Allah ticaretlerini boşa çıkardı. Keşke bahçe sahipleri kadar ibret alabilselerdi. Şimdi tek dertleri günahlarına başkalarını da ortak etmek. “Sizde bizim gibisiniz” demek. HAYIR. Onlar sizin gibi değiller. Her türlü menfaate ilkeleri icabı hayır diyenler bundan sonra da hayır diyebilir. İnsanları ancak menfaatle yan yana gelebileceğine iman edenlerin ise erdemliler topluluğundan anlaması beklenemez.

Avatar
Fatih 2018-03-12 15:44:26

İHH’nın çalışmalarından rahatsız olmak hangi ilkenin gereğidir? Devşirme ithamı/iftirası ile küçümsediğiniz kişi ve kurumları ne zaman, hangi menfaatin peşinde koşarken gördünüz?
İHH’nın aslî vazifesi insanî yardım çalışmaları yapmaktır. Bu çalışmalarını hiçbir karşılık, menfaat, ikbal, taltif bekelemeksizin yürütür. Yardım faaliyetlerinde din,dil, ırk ayrımı gözetmez. Siyasi planlar yapmaz. Yaptığı tüm işlerde Allah rızasını gözetir, Ahlâka mugayir hiçbir faaliyette bulunmaz. Bu nedenle de kimsenin kınamasından korkmaz.
Ülkemizin güvenliği için Zeytin Dalı Harekatını düzenleyen ‘Mehmetçik’ için hanım kardeşlerimizin hazırlamış olduğu ev yapımı gıda maddelerini yerine ulaştırmış olmak ayıp değildir, günah değildir, ilkesizlik ise hiç değildir.
İHH’nın yapmış olduğu bu çalışmanın ilkesizlik olmadığı kesin, fakat İHH’nın faaliyetlerini itibarsızlaştırma gayretleri hangi ilke ile bağdaşır bilinmez.
Yapılan çalışmaların küçümsenmesi, insani yardımların manipüle edilerek siyasi forma büründürülmesi eleştiri ahlakı ile bağdaşmaz. Esas ilkesizlik budur.

Avatar
Devşirme 2018-03-12 21:02:35

İhh kurumsal bir kimliktir yurt içi ve yurtdışında tüm mazlumlara yardım ulaştırmaktadır biz kurumların kuruluşların vakıfların nasıl hareket ettiğini biliyoruz ama bu yerlerin içindekilere söz var Fatih bey kurum kuruluşları ve İHH'yı çok iyi bilen birisiyim vefalı kardeşim de güzel açıklama yapmış Kimliğini net ortaya koymuş ama insanlar yazılanları konuşulanları görünenleri değil yaşananları görüyor gördük yaşadık kişileri de kişilikleri de düşüncelerini de fikirlerini de

Avatar
Fatih 2018-03-12 21:20:28

Devşirme bey,
Kurumda görev yapan kişilerle ilgili sorununuz var ise bunu doğrudan kişinin kendisiyle görüşmeniz çok daha yerinde olur. Kurumsal bir haberin altına, konuya vakıf olmayan insanların yanlış anlamasına sebebiyet verecek şekilde, şahsi sorunlarınızdan mütevellit yorumlar yapmanız yakışıksızdır. İlgili kişiye rahatlıkla ulaşabilir, düşüncelerinizi etraflıca söyleyebilirsiniz.

Avatar
Devşirme 2018-03-15 02:06:44

fatih bey bunda haklısınız doğrudan kişilerin kendisine söylemek doğru ve usul olandır burda sözüm İHH vakfına kesinlikle değildir vakfın genel bünyesinde olan birçok güzel insanı tanırım ama şehirlerde dernek olarak içinde bulunanları da tanıdım bütün şehirlerin dernek kişileri için aynı tanım söz konusu olmasa da çokk yakın olarak ilimizdeki dernek kişilerini tanıdım uzun yıllar sürdü kendileriyle yüz yüze konuşulmayacak kadar yakın tandım bir kişi bütün kişilerin sesidir diğerleri özgürce bir dil kullanamazlar vakıflar dernekler koltuk sevdasından kişilerin kendi kişisel reklamından kibir ve gurur gibi vakıf fikriyatı dışındaki bu düşünceleri hissiyatları sebebiyle daima yalnız kaldılar bölündüler parçalandılar şimdilerde ilkeleri dışına çıkarak politik merkez ve sembollerle renk veriyorlar arkalarından gelecek gönüllü yardımsever genç insanları eğitmek öncü bir nesli ön plana çıkarmak yerine işgücü olarak kullanıyorlar mantık bu biz varız bizden sonra kim devralır yürütür gibi kendi ilke ve ayakları sabit duruşları olan insan ortaya koymak yerine herzamsn kendilerinin var olacaklarına inanıyorlar.vb daha birçok örnek ve açıklama ile çoğaltılabilir gerçekler