Memur Sen 1 Mayıs’ta Diyarbakır’da

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Memur-Sen olarak ‘1 Mayıs Emek...

14 Nisan 2014 Pazartesi 14:36
 Memur Sen 1 Mayıs’ta Diyarbakır’da


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Memur-Sen olarak ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı Diyarbakır’da kutlayacaklarını bildirdi.

İlklerin sendikası olduklarını belirten Saatçi, “Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek 1 Mayıs kutlamalarında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verilecek. Çözüm Süreci’ne verdiği destekle bir kez daha toplumsal sorumluluk alan Memur-Sen’in Diyarbakır’da yapacağı kutlama konfederasyonlar düzeyinde ilk olacak.

Çözüm Süreci’nin etkisiyle daha da kuvvetlenen birlikte yaşama iradesinin vazgeçilmezliğini vurgulamak için böyle bir karar alındı. Uzunca bir dönem görmezden gelinen,  haklar için, özgürlükler için, demokrasi için, adalet için, saygın bir iş için, baskısız, insan onuruna yaraşır bir yaşam için Diyarbakır'da olacağız. Kazandıklarımızı kutlamak ve yeni hak taleplerimizi haykırmak için İstasyon meydanını dolduracağız.

Daha özgür, daha müreffeh, demokratikleşmeyi tamamlamış yeni ve büyük Türkiye için alanlarda olacağız. Sosyal barış, sosyal adalet, eşitlik ve sendikal haklar için 1 Mayıs 2014’de yeni ve büyük Türkiye idealine inanan herkesi İstasyon meydanına davet ediyoruz.”







Son Güncelleme: 14.04.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-04-15 08:25:10

yine her zamanki fotoğraf. hayrına adamın fotoğrafını bari çekseniz.