' Memur-Sen milletin emrindedir'

Darbe girişimine karşı basın açıklaması yapan Sungurlu Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İlçeTemsilcisi Celal Özgücük, ‘Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz.’dedi.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 16:35
' Memur-Sen milletin emrindedir'

Darbe girişimine karşı basın açıklaması yapan Sungurlu  Eğitim-Bir-Sen ve  Memur-Sen İlçeTemsilcisi Celal Özgücük, ‘Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz.’dedi.


Türkiye'nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine de geçit vermeyeklerini ifade eden Özgücük, açıklamasına şöyle devam etti;


“Vatanı işgale, devleti ele geçirmeye, millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten, darbecilerin yüzüne tüküren bir milletin mensubu olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz . Millete ve devlete karşı ayaklananlar, küresel şebekelerin ayak oyunlarına tetikçiliğe soyunanlar. Millet ayaktadır, Çanakkale Ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultan şerefsizlere, millet iradesinin tecelligahı Meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, geçit vermeyeceğiz. Yeniden Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, Ümmetin Umudu Türkiye iradesinin garantörleri bu meydanlarda toplanan halktır. Bu meydanlar, ülkesine, milletine, devletine sahip çıkan, ‘ezan susmaz, bayrak inmez’ diyen kahramanların toplanma alanıdır.


Türkiye’den bir Suriye çıkarmak isteyenlerin kirli senaryolarının bozulduğunu, Mısır’daki kanlı darbe senaryosunu Türkiye’ye uyarlamak isteyenlere; ‘Biz milletiz, millete silah doğrultanı ezer geçeriz’ duruşuyla hak ettikleri cevabı verdik. Millete giydirilmek istenen vesayet gömleğini tarihin çöp sepetine gönderdik. İhanet çetesini, cunta hareketini, paralel devlet şebekesini püskürterek milletimizin şanlı tarihine yeni ve büyük bir zafer daha ekledik. Alçakları yurdumuza uğratmayan atalarımızın, dedelerimizin, nenelerimizin emanetine sahip çıktık, vasiyetine sadık kaldık. İhanet ile merhameti aynı cümlede dahi kullanmaktan haya eden bu millet, cuntacıları, darbecileri, milletin üniformasıyla hainlik yapanları affetmedi, affetmeyecektir.


Memur Sen olarak yeni planlar  yapılmasına, yeni tezgah ve kumpaslar kurulmasına izin vermeyeceğiz. Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları, meydanları terk etmeyeceğiz. Türkiye’nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine geçit vermeyeceğiz.

Bugün demokrasi kazanmıştır, darbe kaybetmiştir. Demokrasiyi savunanlar kazanmış, darbe seviciler kaybetmiştir. Darbeye içerden ve dışarıdan destek veren tüm anti demokratik güçler hak ettikleri cevabı almıştır. Böylelikle cuntacılara darbeler dönemi açılmamak üzere kapatılmıştır. Darbeler döneminin kapanmasının en büyük aktörü, mimarı millettir, millet iradesidir. Kahraman milletimiz bu görevini devam ettirmeli, alanlardan meydanlardan gür bir sesle haykırmaya sesini ve sözünü yükseltmeye iradesine çok daha güçlü bir şeklide sahip çıkmaya devam etmelidir

Memur-Sen milletin emrindedir. Memur-Sen, milletin iradesini koruma derdindedir. Memur-Sen, demokrasi nöbetindedir. Darbeye direnme, darbecileri alt etme hedefiyle milletle birliktedir. Millet devletin yanındadır. Millet, sivil siyasetin arkasındadır. Millet, demokrasiyi koruma, darbeye izin vermeme kararlılığındadır.” Dedi.

Son Güncelleme: 18.07.2016 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.