Memur Sen yetkiyi kutladı

Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı, Çorum Memur Sen’in 8 bin 203 üye ile Çorum’un en...

22 Mayıs 2015 Cuma 18:41
 Memur Sen yetkiyi kutladı


Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı, Çorum Memur Sen’in 8 bin 203 üye ile Çorum’un en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu bildirdi.


Sendika merkezinde basın toplantısı düzenleyen Saatcı, sendikalarının yetkili organları ve kişileri tarafından her yıl olduğu gibi geçmişin gözden geçirilmesi, geleceğin bina edilmesi şeklinde hem yetki kutlaması ve aynı zamanda bir değerlendirme toplantısı olarak yapıldığını söyledi.


Saatcı, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Çorum Memur-Sen olarak 8203 üye sayımızla Çorum’un en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu vesileyle tüm hizmet kollarındaki şube başkanlarımıza, il temsilcilerimize, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerine hassaten teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere güvenen, inanan, üye olarak destek olan herkese teşekkür ediyorum.  Çorum’da Memur-Sen her hizmet kolunda yetkili sendikadır. Hedefimiz; Çalışanların tamamına yakınını Memur-Sen’in üyesi olarak görmek istiyor, bunun gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu azim ve inançla çalışıyoruz. 


Bu yetkinin alınmasında gerek rakip sendika temsilcilerinin gerekse de sendika üyelerinin yapmış olduğu yalan yanlış vaat ve politikalara karşı, her zaman seviyeli sendikacılık anlayışından taviz vermeden şahsiyetli ve onurlu bir şekilde mücadele eden, emeğini esirgemeyen, özverili bir şekilde çalışan herkese, özellikle de sendikal faaliyetlerimizi kamuoyuna yansıtan kıymetli basınımıza da teşekkür ediyorum.


Bu başarının ferdi değil ekip başarısı olduğunun bilinmesini istiyorum. Bu başarı hepinizin, hepimizin başarısıdır. Bu konuda emeği geçen herkese huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Sendikal anlamda rakip tanımıyoruz. Rakiplerimizin toplam üye sayıları, Çorum Memur-Sen’in üye sayısının çok altındadır.


Bu sonuçlar şunu gösteriyor;  Çalışanlarımız lafa değil, icraata, kazanıma bakıyor. Kimin üzüm yemek amaçlı, kimin bağcıyı dövmek amaçlı sendikacılık yaptığını çok iyi biliyor. Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi, insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için sendika olarak üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Devlet güçlüyse, millet güçlüdür, çalışanlar güçlüdür. Devleti zayıf olan ülkelerin huzurlu olması, yarınlarına güvenle bakabilmeleri mümkün değildir.


Bu nedenle son dönemlerde ülkemizde huzuru kaçırarak devletimizi güçsüz bırakmak isteyen bir takım şer odaklarının, marjinal grupların oyununa gelinmemeli, bu çapulculara prim verilmemelidir. Çünkü bunların niyetleri asla hak, hukuk, adalet değildir. Amaç küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerin hedefleri olan ülkemizin büyümesinin ve gelişmesinin önüne geçilmesi, vatandaşın huzurunun kaçırılması, Suriye, Mısır,Irak vb. ülkeler konumuna getirilmek istenmesidir. Bu nedenle buradan tüm milletimize sağduyu çağrısı yapmak istiyorum. Bu oyunlara gelmeyelim.


Sendikal faaliyetlerde ki mücadelemizde yılmadık, yorulmadık. İlkelerimizden ve çalışma prensiplerimizden taviz vermedik. Tüm üyelerimize karşı dürüst olmaya, yapamayacağımız vaatlerde bulunmamaya, üyelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini değerlendirmeye alarak yerelde çözülebilecek talepleri çözmeye, kamuoyu oluşturmaya, bizi aşan hususları Genel Merkezimize ileterek çözüme kavuşturmalarının takipçisi olduk. Bu çalışmalarımız Memur-Sen  çalışanlarından destek gördüğü, Memur-Sen çalışanları tarafından takdir edildiği için lideriz. Kazanımların değişmez adresi olan Memur-Sen olarak mutluyuz, umutluyuz, gururluyuz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”



Son Güncelleme: 22.05.2015 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aa 2015-05-23 13:47:11

yalanın bu kadarınada pes baskı yapmazlarmış vaatte bulunmazlarmış siz iktidarın desteği ile burdasınız hepiniz aynısınız sizde sizi bilmeyenlerde yazdıklarınızı gerçek zanneder.yaptığınız tek icraat kul hakkı yemek karşınızdakileri sürgün ettirmek yazıklar olsun sizin gibi sendikacılara sendikacılığın içine ettiniz