Mercedes görünümlü limuzin

Çorum’da iki oto döşeme ustası, Kastamonulu bir işadamı tarafından satın alınan iki araçı mercedes...

22 Aralık 2014 Pazartesi 17:08
 Mercedes görünümlü limuzin


Çorum’da iki oto döşeme ustası, Kastamonulu bir işadamı tarafından satın alınan iki araçı mercedes görünümlü limuzine dönüştürdü. 

Kastamonu’da yaşayan Fatih Kıldıroğlu adlı işadamı hurda limuzin ile 1975 model mercedes marka otomobil satın aldı. Yapılan çalışmalar sonucu hurda araç limuzin görünümüne kavuşturuldu.

Oto döşeme ustaları Veli Özten ve Volkan Güloğlu işadamı Kıldıroğlu tarafından alınan aracın kendilerine 10 Ağustos’ta getirildiğini söylediler. Özten ve Güloğlu, araç sahibinin düğün, nişan gibi özel günlerde kullanılacağını buna göre dizayn edilmesini istediğini dile getirmesinden sonra çalışmalara başladıklarını belirttiler.

Araçlarının kaporta işlemlerinin tamamlanmasının ardından iç dizaynının başladığını dile getiren Özten, “Deri koltuklarla döşediğimiz araçta, wi-fi, buzdolabı, park sensörü, televizyon, mini bar bulunuyor. Otomobilin dizaynı 3.5 ay sürdü. Aracı hafta içerisinde sahibine teslim edeceğiz. Araç düğün, nişan gibi özel günlerde kullanılacak.” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 22.12.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165