Merkez ilçeye önemli görevler düşüyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısına katılarak 2009’dan beri yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

15 Şubat 2017 Çarşamba 21:45
Merkez ilçeye önemli görevler düşüyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısına katılarak 2009’dan beri yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Başkan Külcü, yaklaşan referandum öncesi de değerlendirmelerde bulundu. Merkez ilçe teşkilatlarının yerel siyasette üstlendiği öneme de değinen Külcü, referandum öncesi merkez ilçe teşkilatına önemli görevler düştüğünü vurguladı.


Siyasetin en zorlu yerinin teşkilatlardaki görevler olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Yapılan işlerin zorlukları ve daha birçok zorluğu teşkilatlar yaşar. Bunun en ağır şekilde hissedildiği yer ise merkez ilçe teşkilatlarıdır. Merkez ilçe sınırları içerisinde yaşayan 290 bin insan var. Onların işlerini takip etmek, siyasi meselelerini, günlük sorunlarını çözmek, bir netice almışsanız onu iletmek hepsi sizlerin yükümlülüğündeki işler.” dedi.



BAŞKAN KÜLCÜ, MERKEZ İLÇEYE PROJELERİNİ ANLATTI


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, merkez ilçe yönetim kurulu üyelerine yönelik yaptığı sunumda Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Belediyelerin bir insanın doğumundan ölümünden sonraki aşamaya kadar hizmet veren bir kurum olduğunu kaydeden Külcü, “Doğan bebeğe hoş geldin deyip battaniyesini sararak başlıyoruz. Vefat eden bir vatandaşımızın cenaze işlemleri ve defnini gerçekleştiriyoruz. Bir yerde bir sorun, bir problem, bir iş olduğunda o problemi çözmek için belediye olarak biz varız.



HİZMET ETMEYİ TAYYİP ERDOĞAN’DAN ÖĞRENDİK

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, önemli projelerini anlattığı toplantıda “Hizmet etmeyi Tayyip Erdoğan’dan öğrendik” dedi. Göreve geldikleri günden itibaren düzenli olarak vatandaşların belediye hizmetlerinden memnuniyet oranlarını ölçmek için anketler düzenlediklerini vurgulayan Külcü, “Gerek yaptığımız hizmetlerden, gerek davranışımızdan gerekse başka sebeplerden dolayı hemşehrilerimiz bizimle aralarında bir gönül bağı kurdu. Biz hizmet siyaseti yapmayı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik.” dedi.




BAŞKAN KÜLCÜ’DEN ERHAN AKAR’A ZİYARET


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yönetim kurulu toplantısı öncesi Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ı ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Külcü, parti çalışmaları hakkında Akar’dan bilgiler aldı. 


Son Güncelleme: 15.02.2017 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.