Mesire alanında çalışmalara devam

Sungurlu Belediyesi tarafından Belediye Toplu Konutları’nın arkasına...

24 Nisan 2015 Cuma 18:13
 Mesire alanında çalışmalara devam


Sungurlu Belediyesi tarafından Belediye Toplu Konutları’nın arkasına yapılan mesire alanındaki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sungurlu Belediyesi ekipleri mesire alanını yaz sezonuna yetiştirmeye çalışıyor. 

Kanalizasyon ve ana su hatları bitmek üzere olan mesire alanında, çalışmalar bittikten sonra çeşme ve sulama hatları çalışmaları yapılacağı kaydedildi. Ayrıca çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları için de 11 bin 500 adet ağaç fidanının dikileceği bildirildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 140 dönüm arazi üzerine yapılacak olan piknik alanında incelemelerde bulundu. Piknik alanı ile ilgili açıklama yapan Başkan Şahiner, “140 dönüm arazi üzerine yapacağımız piknik alanında 20 bin metrekare reaksiyon alanı, Sungurlu’ya hakim bakı terasları, mescit, güvenlik ve yönetim binası olacak. Süs havuzları ve dinlenme alanlarının olacağı mesire alanında, 70 araçlık modern otopark, 750-800 kişilik amfitiyatro bulunacak. 30 adet mangal ve kamelyaların bulunacağı mesire alanında yürüyüş ve gezinti alanları, çocuklar için ise oyun parkı bulunacak” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 24.04.2015 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.