Meteoroloji Müdürlüğü’nü gezdiler

İsmail Kakaç İlkokulu öğrencileri, Çorum Meteoroloji Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, sınıf öğretmenleri Muharrem Araz, Hasan Hüseyin Kaymaz, Hatem Öğren ve 4. sınıf öğrencileri tarafından Çorum Meteoroloji Müdürlüğü ’ne gezi düzenlendi.

09 Aralık 2016 Cuma 12:56
Meteoroloji Müdürlüğü’nü gezdiler

İsmail Kakaç İlkokulu öğrencileri, Çorum Meteoroloji Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, sınıf öğretmenleri Muharrem Araz, Hasan Hüseyin Kaymaz, Hatem Öğren ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımı ile Çorum Meteoroloji Müdürlüğü’ne gezi düzenlendi.


Öğrencileri karşılayan Çorum Meteoroloji Müdürü Ramazan Baykuş, meteoroloji, meteorolojik olaylar ve ölçüm aletleri, ölçüm aletlerinin gelişimi ve değişimi, verilerin değerlendirilmesi, çalışma sistemleri hakkında bilgiler verdi.


Düzenlenen geziye katılan öğrenciler aynı zamanda hava tahmininde kullanılan araçları görme şansı da buldu. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ramazan Baykuş, öğrencilerin yoğun ilgisinden bir hayli memnun kaldığını söyledi. Düzenlenen ziyaretle öğrenciler hava tahminlerinin nasıl yapıldığını yerinde ve konunun uzmanından öğrendiler ve gördüler.

Ziyaret sonunda İsmail Kakaç İlkokulu Müdürü Ender Özcan Özçakır, kendilerini güzel bir şekilde ağırlamasından ve öğrencilere verdiği değerli bilgilerden dolayı Çorum Meteoroloji Müdürü Ramazan Baykuş’ a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 09.12.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165