Metin Hoca’yı duygulandıran ziyaret

Çorum İl Genel Meclisi, öğretmenlerin öğretmeni olarak tanınan emekli öğretmen Mehmet...

24 Kasım 2014 Pazartesi 12:34
 Metin Hoca’yı duygulandıran ziyaret


Çorum İl Genel Meclisi, öğretmenlerin öğretmeni olarak tanınan emekli öğretmen Mehmet Metin Aşkın'ı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle evinde ziyaret etti.


Ziyarette İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve İl Genel Meclis Üyeleri yer aldı.


Eğitim camiasında uzun yıllar başarılı hizmetlere imza atan emekli öğretmen Mehmet Metin Aşkın, Çorum İl Genel Meclisi'ne bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve çok duygulandığını ifade etti.


Öğrencilerinin ve meslektaşlarının hürmetle andıkları bir kişi olan emekli öğretmen Mehmet Metin Aşkın, bu vesileyle tüm meslektaşlarının da 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı ve yüce Türk milletinin geleceğinin onlara emanet olduğunu belirtip hepsine çalışmalarında başarılar diledi.


Ziyarette bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ise, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değindi ve tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutladı.


Meclis Başkanı Kaya ve beraberindekiler, öğretmenlerin öğretmeni emekli öğretmen Mehmet Metin Aşkın'a güzel ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar.




Son Güncelleme: 24.11.2014 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.