Mevzu Maliye Kampüsü

Valilik makamında kampüs görüşmesi

20 Eylül 2017 Çarşamba 18:24
Mevzu Maliye Kampüsü

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Vali Necmettin Kılıç ve yetkililer bir araya gelerek yeni yapılacak Maliye Kampüsünü görüştüler.

Vali Necmettin Kılıç'ın makamında bir araya gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, İl Defterdarı Durak Sercan ve Milli Emlak Müdürü Fatih Kansu Yıldırım, Askeri Kışlada yeni yapılacak Maliye Kampüsü hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Neticede  şu anda hizmet vermekte olan Vergi Dairesi binasının bulunduğu arsa karşılığında Askeri Kışla'nın yerine yeni yapılacak hizmet binasının ve personel konutunun inşası için çalışmaların devam etmekte olduğu belirtilerek, zemin etütünün tamamlandığı, Avan Proje ihalesinin de gerçekleştirildiği ve yüklenici firmaya teslim aşamasına geldiği ifade edildi. Bu işlemlerden sonra Maliye Bakanlığı'nın görüşü alınarak, kampüs inşaatının ihalesi yapılacak. 











Son Güncelleme: 20.09.2017 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2017-09-21 11:18:02

hala lojman! maliye binası tamam personel konutu ne?