MHP’liler, ‘Evet’i anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Bayat İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı.

30 Mart 2017 Perşembe 09:34
MHP’liler, ‘Evet’i anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Bayat İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı.


MHP İl Yöneticileri, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Ünlü, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk ve Yöneticilerin de katıldığı programda esnaf ziyaretleri yapıldı. Vatandaşlarla sohbet eden MHP’liler, ‘’Evet’’i anlattılar.


Vatandaşlara 16 Nisan Referandumunun önemini anlatan Aras ve yöneticiler, ülkenin birliğine, milletin dirliğine, insanların refahına, devletin bekasına en üst düzeyde katkılar sağlaması için vatandaşları evet oyu kullanmaya davet ettiklerini bildirdi.

Türkiye ne zaman tehdit altına girdiyse Türk Milliyetçilerinin milli tavrını ve tercihini anında gösterdiğini, şimdi de benzer bir durumun yaşandığını söyleyen MHP Yöneticileri, vatandaşların teveccühlerinden dolayı da mutluluk yaşadıklarını belirtti.




Son Güncelleme: 30.03.2017 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165