‘Millet Erdoğan’ın boynunu eğdirmez’

AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’nda Çorum’dan yoğun bir ‘evet’ beklediğini belirterek, “Recep Tayip Erdoğan’ın boynunu Merkel’lere Trump’lara eğdirmeyelim.” dedi.

08 Nisan 2017 Cumartesi 00:41
‘Millet Erdoğan’ın boynunu eğdirmez’


AK Parti Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’nda Çorum’dan yoğun bir ‘evet’ beklediğini belirterek, “Recep Tayip Erdoğan’ın boynunu Merkel’lere Trump’lara eğdirmeyelim.” dedi.


Kargı’da düzenlenen mini mitingte konuşmasına Kargı Devlet Hastanesi’ne adı verilen merhum Ahmet Hamdi Akpınar ve 15 temmuz darbe girişiminde FETÖ’cü hainlerin saldırısında şehit olan hemşehrimiz Erol Olçok için ‘Fatiha’ okutarak başlayan Kafkas, AK Parti öncesi patinaj yapan Türkiye’nin Recep Tayip Erdoğan liderliğinde 15 yılda üç kat büyüdüğünü söyledi.


Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halkoylaması’nın gündeme gelmesinden itibaren Avrupa ülkelerinin takındığı tutuma dikkat çeken Kafkas, şöyle devam etti;



“Türkiye sürekli güçleniyor. Recep Tayip Erdoğan’ın boyu da aklı da Avrupa ülkelerinden uzun. Kılıçdaroğlu ile kol kola girip  Erdoğan’ı istemiyorlar. Size ne ya? Siz kimsiniz? Bizim çok daha güçlü olmamız lazım. Hadlerini bilecekler.Bu milletle oynatmayız. 15 temmuz geldi, kardeş dediğimiz adamlar Erdoğan’a karşı darbe yapıp ülkeyi birbirine düşürmek istediler. Amerika’nın uşağı oldular. Erdoğan’a milleti kamplaştırdı dediler. 15 Temmuz’da asil milletimiz tek devlet, tek bayrak, tek millet için şehit oldu. Tankların üstüne çıkanları gördük de, tankların altına yatan başka bir millet yok. Uçaklara kafa tutan başka bir millet olmadı.


Türkiye dünyada mazlumların sofrasına çorba, ilaç, ekmek oluyor. Ama bizim sığınacağımız başka bir yer yok. Bu vatanı özgürce yaşatmak zorundayız. Onun için referanduma gidiyoruz. Vesayete, millete ayar vermeye çalışanlara, darbelere geçit vermeyeceğiz. AK parti iktidarında Türkiye’yi üç kat büyüttük, ama yetmiyor.


12 Eylül Anayasası 12 defa değişti, yamalı bohça oldu. Pansumanla olmuyor. Türkiye’nin daha iyi yönetilmesi, büyümesi, daha hızlı ve etkin karar alması için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ni getiriyoruz.


Tek adamlıktan bahsediyorlar. Dünyada benzer sistemler var. Yüzde 51 oy alan adam tek adam olur mu ya? Bu millet feraset sahibi. 7 Haziran’da AK Parti’yi uyardı. 5 ay sonra 1 kasım’da 5 milyon fazla oy verdi. Yani millet ‘patron benim’ dedi.


Beni siz vekil olarak seçtiniz. Benim patronum Çorumlu. Biz Ankara’da Çorum’un hak ettiği payı almak için görevimizi yaptık. Millete borcumuzu ödedik.Bu topraklarda doğduk, tekrar buraya geleceğiz. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideriniz olunca vekil de bakan da adam gibi işini yapıyor. Krallık yok. Kral millet. Dolambaçlı yollarla iktidar yok. İktidara giden yol otoban, o da millet. Bu yollar kapanınca birilerinde kaşıntı yapıyor.


Rejim değişikliği söz konusu değil. Devlet milletin emrine giriyor. Başımız dik gezmek için milletten destek bekliyoruz. Türkiye’nin haysiyetli yürüyüşü devam edecek. Müslümanları istismar eden dünyanın en tehlikeli örgütü çıktı. Haksızlığa uğrayan varsa yargı gereğini yapacaktır. Ancak millete silah sıkanlar cezasını çekecek. Herkesi sandığa gitmeye davet ediyorum. Bu millet Recep Tayip Erdoğan’ın boynunu Merkel’lere, Trump’lara büktürmez.”


Son Güncelleme: 08.04.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.