Millet iradesi postallarla çiğnendi

Ahmet Saatcı, darbeleri lanetledi

12 Eylül 2017 Salı 23:07
Millet iradesi postallarla çiğnendi

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, darbelerin millet iradesini postallara çiğnetmek olduğunu belirtti.

12 Eylül’ün yıldönümünde yazılı bir açıklama yapan Saatcı,”1960 askeri darbesiyle başlayan 71 Muhtırasıyla devam edip 12 Eylül’le bütün sistemi askeri anlayışla değiştiren darbeler silsilesi, 28 Şubat, 27 Nisan e-muhtırası ve nihayet 15 Temmuz darbe girişimiyle devam etti. Bütün bu darbe süreçlerinde bir başbakanın ve iki bakanın idam edildiği, siyasetçilerin derdest edildiği, binlerce kişinin hapishanelere doldurulduğu, işkencelerden geçirildiği kara günler yaşandı. Bütün ülke baştanbaşa terörize edildi. Millet iradesi postallarla çiğnendi.” dedi.

Emperyalizmin üzerinde operasyon yapabildiği bir ülke olmaktan çıkmak için Türkiye’nin dış bağımlılıklarının azaltılması veya tümden ortadan kaldırılması ve zayıf noktalarının güçlendirilmesi gerektiğini açıklayan Saatcı, “Bu vesileyle 12 Eylül darbe girişimini, arkasındaki dış merkezi ve her darbede karşımıza çıkan ihanet taşeronlarını bir kez daha lanetliyor, her darbede darbecilerin karşısında ve milletin yanında duran, 15 Temmuz’da meydanlara ilk inen Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak bundan sonra da millet iradesini boğmaya kalkan her türlü güç ve girişimin karşısında durma kararlılığımızı yineliyoruz.”dedi.








 

Son Güncelleme: 12.09.2017 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165