‘Milletimiz kenetlenecek, Laçin evet diyecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Yöneticileriyle birlikte Laçin İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı. İlçe Kaymakamı Hasan Taş, İlçe Emniyet Amirliği ve mülki amirlikleri ziyaret etti.

24 Mart 2017 Cuma 08:44
 ‘Milletimiz kenetlenecek, Laçin evet diyecek’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Yöneticileriyle birlikte Laçin İlçesinde referandum çalışmalarına katıldı. İlçe Kaymakamı Hasan Taş, İlçe Emniyet Amirliği ve mülki amirlikleri ziyaret etti.



Daha sonra partililerle birlikte Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek’i ziyaret eden Aras, ilçe esnafını da ziyaret etti, vatandaşlarla buluşup referandum süreci konusunda  bilgilendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Laçin İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve parti yöneticileriyle buluşan Aras, referandum süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Bin yıldır üzerinde yaşadığımız, kıyamete kadar da yaşamaktan başka seçeneğimizin olmadığı kutlu vatan coğrafyası zorlu şartlara sahiptir. Şunu bilmek lazımdır ki, dünyanın gözü üstümüzdedir. Milli varlığımızı kıskananlar, birlik ve kardeşliğimizi kaldıramayanlar yine hesap yapmakta, yeni senaryolar yazmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti yoğun beka mücadelesi vermektedir. Huzur kaçarsa, tutamayız. İstikrar hepten giderse, geri getiremeyiz. Milli birliğimiz bozulursa, tamiratını da kolay kolay yapamayız.

FETÖ, PKK, IŞİD, PYD-YPG hazır kıta infaz mangalarını Türkiye’ye yönlendirmişken, devletle millet arasındaki kenetlenmenin hırpalanması gaflettir. Bizim içte ve dışta pek çok hasmımız vardır. Biliyoruz ki, zarar-ziyan büyüktür. Biliyoruz ki, Türkiye henüz yoğun bakımdan çıkamamıştır. Türkiye’nin yeni bir milat ve diriliş ruhuyla eskiye sünger çekmesi elzemdir.

Ortak değer ve emanetlerde buluşamamanın ağır faturası hepimize çıkacaktır.
Miras yedi gibi birbirimizi, milli kurum ve kurallarımızı yiyip bitirmek akıl karı olmadığı gibi, milli ve ahlaki de görülemeyecektir. İşte biz devletteki karmaşanın son bulması, devleti yönetenlerin anayasal sınırlarına çekilmesi için 16 Nisan’da evet diyoruz, evet diyeceğiz.
Önümüzde, çözülmesi gereken çetin düğümler, açılması gereken karanlık yollar vardır. Bunun için 80 milyona evet çağrısı yapıyoruz.



Milletimizin daha güzele, daha iyiye, daha huzur ve esenlik dolu yarınlara ulaşması için evette kararlıyız ve bu ülke için yeminliyiz. Bütün kötü niyetlilere, bütün korkaklara, bütün ücretli ajanlara, Türkiye’nin kuyusunu kazmakla meşgul odaklara 16 Nisan’da iyi bir ders vereceğiz.

16 Nisan’da Türkiye kazanacak, evetler sandıktan taşacaktır. Çünkü evet, milli yeminin gereğidir. Çünkü evet, adalet ve anayasadır, milli ahlakın özetidir. Çünkü evet, bin yıllık kardeşliğin korunması ve savunulmasıdır. Laçin’de Evet diyeceğiz; öz ile kabuğu birbirinden ayıracağız. Laçin’de Evet diyeceğiz; vatana, millete, devlete ve bayrağa destek vereceğiz. Laçin’de Evet diyeceğiz, hainlerin uykusunu kaçıracağız. Yükselen gerilim ateşi evetle sönecektir. Kutuplaşma evetle yumuşayacaktır. Hızlanan algı operasyonları evetle kırılacaktır. Oyunlar evetle bozulacaktır ve bunu Türk milleti yapacaktır.



16 Nisan’da kardeşlik için evet diyeceğiz. Ortak mukadderatın, ortak mukaddesatımızın payidarlığı için evet diyeceğiz. Ay yıldızlı al bayrağın altında, bu millet biziz, bu vatan hepimizin seslenişini yaşatmak için ‘’evet’’ iradesini göstereceğiz.


Son Güncelleme: 24.03.2017 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165