‘Milletimiz tezgahı, oyunu bozdu’

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kon TV ekranlarında yayınlanan Keçiören’de Ramazan akşamları programına katıldı. Ramazan ayının ve ülke gündeminin değerlendirildiği programda Aşık Zeki Erdal’i de yorumlarıyla renk kattı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 21:07
‘Milletimiz tezgahı, oyunu bozdu’

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kon TV ekranlarında yayınlanan Keçiören’de Ramazan akşamları programına katıldı. Ramazan ayının ve ülke gündeminin değerlendirildiği programda Aşık Zeki Erdal’i de yorumlarıyla renk kattı.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “On bir ay süreyle çoğaltma telaşından sonra Ramazan ayında paylaşma yarışına girdik. Ramazanın rahmeti, bereketi, azaptan kurtuluşu hepsi güzel ama bu coğrafyada yaşayan insanların acı çekmek, gözyaşı dökmek kaderi olmamalı. Bu kaderi bizlere dayatanlar var” diyerek açıklamalarda bulundu.


Uslu, “Katar ile ilgili Arap Ülkelerinin birlik beraberliği yok. Muhtemel ki bir ambargo uygulayacaklar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi ama şimdi Katar ile ilgili olarak bir darbe olabilir Suud yanlısı bir hükümet iş başına gelebilir diye bir ifade gördüm. Bu çağda darbe ve muhtıra yapılabiliyor olması, üstelikte güdümlü yapılıyor, başkasının namı hesabına yapılıyor olması içler acısıdır. Batı için rejimin niteliğinin hiçbir önemi yok. İster diktatörlük olmuş, isterse demokratik Cumhuriyet olmuş. Onlar için önemli olan bizim dik durup durmadığımızdır.


Eğer onlara yalakalık yapıyor, eğilip bükülüyor, ezilip büzülüyorsanız ve her türlü rezalete, zillete razıysanız sizin rejiminizle hiç ilgilendikleri yok. Net söyleyebilirim ki Batılı demokratik değerleri ayrı tutmak lazım ama Batı’yı da ayrı tutmak gerekir. Batılı da giderek daha ulusalcı, ırkçı, şovenist ve kendi mezhepcilikleri yükseliyor. Hedef olarak kendilerine İslamı ve İslam ülkelerini alıyorlar. İslam ülkeleri içerisinde en son 15 Temmuz’da, Arap Baharından sonra Türkiye üzerinde bir tezgah ortaya koydular. Çok şükür ki Aziz Milletimiz bu tezgahı, oyunu bozdu. Bu Millet İstiklaline, İstikbaline ve aynı zamanda kendi iradelerine seçtiklerine sahip çıktı. Milletimizin ne kadar temiz bir geçmişe, mirasa sahip olduğunu ve bunu hakettiğini göstermesi bakımından son derece önemlidir.


Özü temiz, sözü güzel bir millet biz hizmet etmeye devam ettikçe, namerde muhtaç olmaktan kurtarmaya devam ettikçe ve özellikle de Türkiye’nin etkinliğini ve saygınlığını artırdıkça, etrafta rol model ülke olmaya devam ettikçe Türkiye’nin üzerindeki oyunlar artarak devam edecektir diye düşünüyorum daha doğrusu Müslümanlar üzerinde ama burada lider ülke Türkiye’dir ve hedef olarak seçilmiştir” dedi. 


Son Güncelleme: 07.06.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165