‘Milletimizi bölemeyecekler’

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Çorum Şubesi, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

19 Şubat 2017 Pazar 22:14
‘Milletimizi bölemeyecekler’

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Çorum Şubesi, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Nezaket ziyaretine Türkav Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ ve yönetim kurulu üyeleri Hamdi Öbekcan, Tahsin Boyacı, Emrah Şahin ve Mustafa Yıldırım katıldı.


TÜRKAV Çorum İl Başkanı Fikret Aktağ, “Başbuğ Alparslan Türkeş’in talimatıyla Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli tarafından 1989 yılında kurulan Vakfımız; Üç tarafı denizlerle, dört tarafı hainlerle çevrilen vatanımızın savunmasında, içte ve dışta her türlü terör örgütleriyle yaptıkları amansız mücadelede tüm emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ilettik. Her gün Emniyet güçlerinin, silahlı kuvvetler mensuplarının ve vatandaşlarımızın şehit haberleri gelmektedir. Üzüntümüz büyüktür fakat Türk milleti güçlüdür ve bunun altından mutlaka kalkacaktır. Milletimizin birlik ve beraberliği terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır. Gerçekte teröristler ve terör örgütleri kukladır, arkalarında duran canavar güçler Türkiye üzerinde, Ortadoğu'da vahşi hesap yapmaktadır. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyecek, ülkemizi paylaşamayacaklardır. Bu mücadele esnasında canını ortaya koyarak şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilerimize şifalar diledik. Tanrı tüm emniyet teşkilatımızın yâr ve yardımcısı olsun” diye konuştu.


İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Emniyet teşkilatı olarak kanımızın son damlasına kadar devletimizin bekası ve milletimizin bağımsızlığı için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.



Son Güncelleme: 19.02.2017 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.