‘Milletimizle övünüyoruz’

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazi ve şehit yakınlarına akşam yemeği verildi.

23 Eylül 2016 Cuma 15:10
 ‘Milletimizle övünüyoruz’


Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle gazi ve şehit yakınlarına akşam yemeği verildi.


Mavi Ocak Dinlenme Tesislerinde Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in ev sahipliğinde verilen akşam yemeğine Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gazilerimiz, Gazi Yakınları ve Şehit yakınları katıldı.


Yemekte konuşan Başkan Şahiner, "Şehitlik ve Gazilik bizim kültürümüzün iki ögesidir. Toprakları vatan yapan şehit ve gazilerimizin fedakârlıklarıdır aslında. Toprağı vatan yapan siz gazilerimiz ve merhum şehitlerimiz, vatan üzerinde en fazla paya sahip olan insanlarsınız. Bu millet hiç bir zaman şehidine, şehidinin yakınına ve gazisine saygısızlık etmez . Bu milletin nasıl bir araya geldiğini nasıl bir biriyle dayanışma gösterdiğini gördük. Bu millete ne kadar teşekkür etsek, ne kadar minnet ve şükran ifade etsek azdır ve yetmez. Biz milletimizle övünüyoruz. Geleceğimize dair ümitlerimiz, umutlarımız, beklentilerimiz zirve yaptı ve umutlarımız devam ediyor, edecektir." dedi.


Şehit ve Gazi Aileleri yemek sonrası Başkan Şahiner’e memnuniyetlerini dile getirerek verilen hediyeler içinde teşekkür ettiler.

 

Son Güncelleme: 23.09.2016 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.