‘Milletin iradesini hiçe saymak jakobenliktir’

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde; içerisinde 7 polis memuru, 1 hâkim, 1 astsubay ve 3 mürettebatın bulunduğu, emniyet güçlerine ait helikopterin kaza sonucu düştüğünü; helikopterde bulunan 12 kişinin şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrendiklerini söyledi.

19 Nisan 2017 Çarşamba 09:32
 ‘Milletin iradesini hiçe saymak jakobenliktir’


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Tunceli'
nin Pülümür ilçesinde; içerisinde 7 polis memuru, 1 hâkim, 1 astsubay ve 3 mürettebatın bulunduğu, emniyet güçlerine ait helikopterin kaza sonucu düştüğünü; helikopterde bulunan 12 kişinin şehit olduğu haberini üzüntüyle öğrendiklerini söyledi.

Saatcı, “Bu elim kaza sonucu kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Büyük Memur-Sen ailesi olarak böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.


Referandum sürecinde Batı’nın tutumunu hatırlatan Saatcı ”Ambargo ve yasaklarla Batı diplomatik nezaketin dışına çıkarak referandum sürecini hedef almış, terör örgütlerine alan açmıştır” şeklinde açıklama yaptı. 
Milletin değişimi onayladığının altını çizen Saatcı, açıklamasında şunları ifade etti:

“Evet" için ter akıtan herkese teşekkür ediyoruz. Millet güven ve istikrarı tercih etmiştir. Kazanan Türkiye'dir. Vesayetçiler ve Batı kaybetti. Milletin iradesine herkes saygı göstermelidir. Millet iradesi tecelli etmiştir. Ülkemizin önü aydınlık. Türkiye hak ettiği zirveye ulaşacaktır. Umut ve güven ile ekonomik istikrara kavuşacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile milletin hâkim olduğu ve hakemliğini de yapacağı bir döneme girilmiştir. Türkiye, kalkınmayı, istikrarı, güveni ve sürdürülebilir refahı tercih etmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ekonominin şaha kalkacağını düşünüyoruz. Milletin oyunu itibarsızlaştırmaya çalışmak, Türkiye'ye bir şey katmaz. Millet son sözünü söylemiştir. Milletin iradesini hiçe saymak jakobenliktir. Halk oylaması sonuçlarına herkes saygı duymalıdır.


YSK’nın kararlarının tartışılması neticeyi kabullenememenin bir sonucudur. AGİT raporu yok hükmündedir. Terör örgütü PKK sempatizanlarının gözlemcilik yaptığı raporu tanımıyoruz.. Türkiye uzun zamandır bu konuyla ilgileniyor. Sonuç bellidir ve herkesin saygı duyması gerekir. Türkiye gerçek gündemine dönmeli ve önüne bakmalıdır. Bu kısır tartışmaları sürdürmek kimseye yaramayacaktır. Önümüzde halledilmesi gereken meseleler var. Milletin oyunu itibarsızlaştırmaya çalışmak, Türkiye'ye bir şey katmaz. Asli gündemimiz ekonomiye, çalışma hayatına dönelim.

4/B, 4/C kapsamında istihdam edilen kamu görevlilerine kadro verilmelidir. Taşeron işçiler sorunlarına çözüm bekliyor. Ayrıca 3. Dönem Toplu Sözleşmesinde yerine getirilmeyen hükümler hayata geçirilmelidir.”


Son Güncelleme: 19.04.2017 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.