‘Milletle birlikte tuzakları bozacağız’

Memur Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi ve Memur Sen’e bağlı sendika başkanlarının hayırlı olsun...

04 Şubat 2015 Çarşamba 15:24
 ‘Milletle birlikte tuzakları bozacağız’


Memur Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi ve Memur Sen’e bağlı sendika başkanlarının hayırlı olsun ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti iktidarının birileri tarafından sinsi tuzaklarla alaşağı edilmeye çalıştığını belirterek, “Millete tuzak kuranlarla birlikte mücadele edeceğiz.” dedi.


Ahmet Saatçi ziyarette, Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarı dilediklerini ifade etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, memurların kanunlarla bazı kısıtlamalar içerisinde olmasına karşın, sendika yasası ile birlikte pek çok konuda yasakların önünün açıldığını kaydetti.


STK’lara önem verdiklerinin altını çizerek konuşmasına devam eden Bekiroğlu, Türkiye’nin etrafından ateşten bir çember bulunduğunu, bunun yanısıra da içerde de ülkeyi karıştırmak ve milletin iktidarını alaşağı etmek için tuzaklar kuranların bulunduğunu hatırlatarak, “Memur Sen, Çorum’da kurulan Milli İrade Platformu içerisinde yerini alarak, doğru yerde durduğunu ifade etmiştir. İktidara yapılan bu oyunlara karşı hep birlikte durmak boynumuzun borcudur. Ayrıca Memur Sen’in her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerinde dün yanında olduğumuz gibi bugün de yarın da yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.





Son Güncelleme: 04.02.2015 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.