Milli birliğin en büyük kazanımı

Karadaş ve Başaranhıncal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü'nü kutladı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 14:38
Milli birliğin en büyük kazanımı

Çorum Ticaret Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, milli birlik ve beraberliğimizin en büyük kazanımlarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına karşı, hürriyet ve bağımsızlık için onurlu mücadelede nihai hamleye karar verdiği tarihin adı olduğunu kaydederek, aziz milletimizin şanlı zaferi olduğunu vurguladı.


Karadaş ve Başaranhıncal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü mesajlarında şunları dile getirmişlerdir:


“30 Ağustos 1922 tarihi, Türk ulusunu esir etmek isteyen dış güçlere karşı; kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla topyekûn verdiği bir savaşın ve ulusal benliğini kurtardığı ve Zafer Destanı’nın yazıldığı gündür. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında olan vatansever Türk halkının, yokluklara, yoksunluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa  edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa herkese göstermiştir. Bizler de millet olarak, 30 Ağustos ruhuyla, çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için, milli birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Ulusumuza, bu güzel vatanı emanet eden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.” 


Son Güncelleme: 28.08.2017 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.