Milli Eğitim Müdürü'nden örnek davranış

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Geçen hafta yapılan parasız yatılılık ve bursluluk sınavında rahatsızlandığı için sınavı yarıda bırakmak zorunda kalan öğrenciye moral ziyaretinde bulundu.

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:23
Milli Eğitim Müdürü'nden örnek davranış

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, geçen hafta yapılan parasız yatılılık ve bursluluk sınavında rahatsızlandığı için sınavı yarıda bırakmak zorunda kalan öğrenciye moral ziyaretinde bulundu. 

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Fatih Ortaokulu Müdür yardımcısı Hüseyin Soysal ile birlikte iftardan sonra parasız yatılılık ve bursluluk sınavında rahatsızlanan Bedirhan Şahan’ı evinde ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, "Öğrencimiz Bedirhan Şahan’ın rahatsızlandığını sınavı yarıda bıraktığını öğrenince üzüldük. Okul idarecilerinden aldığım bilgiye göre öğrencimizin parasız yatılılık ve bursluluk sınavına çok iyi hazırlanan bir öğrencimiz olduğunu öğrendim. Kendisi bizi çok üzdü ama hastalığının önemli bir şey olmadığını, sınav heyecanından kaynaklandığı anlaşıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizde öğrenim gören 9 bin 111 öğrencimizle yakinen ilgilenmeye devam edeceğiz’’ dedi.

İHA


Son Güncelleme: 14.06.2017 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.