Milli güreşçilerden Güreş Eğitim Merkezi’ne ziyaret

Milli Güreşçiler İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

20 Mart 2017 Pazartesi 09:06
Milli güreşçilerden Güreş Eğitim Merkezi’ne ziyaret

Milli Güreşçiler İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.


İskilip
’te güreş sporunun geliştirilmesi, güreşçi yetiştirilmesi için İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi tarafından sportif faaliyetlerin uygulanması için gecen sene hayata geçirilen İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezini cumartesi günü milli güreşçiler ziyaret etti.

Dünya ve Avrupa şampiyonu 
İskilip´i milli güreşçiler Fatih Erdin ve İlyas Güneş İskilip Şehit Habib Gökçe Güreş Eğitim Merkezini ziyaret ederek genç güreşçiler ve güreş antrenörü Adem Uysal´la sohbet etti.

Daha sonra öğrencilerin antrenmanlarını izleyen milli güreşçiler gelecek adına öğrencilerden umutlu olduklarını söylediler. Öğrencilerin birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini kırmayan Erdin ve Güneş  onlara bazı tavsiyelerde bulundu.


Son Güncelleme: 20.03.2017 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.