Milli takıma seçildi

İl Özel İdare Gençlikspor Kulübü sporcusu Kübra Yılmaz milli takıma seçildi.

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:48
Milli takıma seçildi

İl Özel İdare Gençlikspor Kulübü sporcusu Kübra Yılmaz milli takıma seçildi.

13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Artvin’de Türkiye Atletizm Federasyonunun 2017 faaliyet programı kapsamında “Dağ Koşusu Milli Takım Seçmeleri” yapıldı. 16 ilden 300 kadar sporcunun katılımı ile çeşitli kategorilerde yapılan seçmelerde İl Özel İdare Gençlikspor Kulübü sporcusu Kübra Yılmaz, genç kızlar 4000 metre kategorisinde dereceye girerek milli takıma seçilme başarısını gösterdi.

Kübra Yılmaz, 11 Haziran 2017 tarihinde Bulgaristan’ın Teteven şehrinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Aynı şampiyonada sporcu antrenörü Osman Pehlivan da yer alacak.

Kulüp Yönetimi, “Genç sporcumuzu ve antrenörünü bu başarısından dolayı İl Özel İdare Genel Sekreterlik Makamında kabul ederek tebrik ettik ve ödüllendirdik. Sporcumuzun başarısının tüm branşlarımız için örnek teşkil etmesini ve başarılarının devamını temenni ediyoruz” dedi.


Son Güncelleme: 18.05.2017 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.