Mimar Sinan- Buhara hattında revizyon

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Mimar Sinan-Buhara otobüs hattında revizyon yaptı.

06 Ağustos 2016 Cumartesi 17:21
Mimar Sinan- Buhara hattında revizyon

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Mimar Sinan-Buhara otobüs hattında revizyon yaptı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Yapılan çalışma ile birlikte Saat Kulesi, İnönü caddesi ve Gazi Caddesinde trafiği rahatlatacak yeni bir düzenlemeye gidildi.


Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, araç ve yaya trafik yoğunluğundaki artış ile birlikte Gazi ve İnönü Caddelerinde Mimar Sinan – Buhara hattındaki otobüs seferlerinde de 10 dakikayı bulan gecikmeler yaşandığını, bu durumu ortadan kaldırmak için de 1A otobüsünün Gazi ve İnönü Caddelerine daha az gireceğini söyledi. Çalışma ile birlikte saatte 7, günde de yaklaşık 100 tane toplu taşıma aracının Gazi Caddesi istikametine daha az gireceğini kaydeden Candan, yapılan düzenlemeler ile toplu taşıma araç hatlarında yaşanan gecikmelerin de önüne geçileceğini vurguladı.


Candan, “Mimar Sinan’dan gelen hat Kubbeli Camii’ne kadar normal seyirde akacak olup, Kubbeli Camii’nden sonra Saat Kulesi merkez durağa girecek, buradan Devlet Hastanesi, Gazi Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi (Stadyum önü), Fatih Caddesi istikametinde giderek 23 Nisan İlkokulu’nda eski hattına girecektir. Daha önce kullanılan Atatürk Lisesi, Valilik, Saat Kulesi, Osmancık Caddesi, Taşlar Durağı, Yazıçarşı, Adliye istikametinden bu araçlar geçmeyecektir. Bu da Osmancık Caddesi’ndeki trafiği rahatlatacaktır. Valilik ve Atatürk Anadolu Lisesi önünde bekleyen Buharaevler yolcuları da aynı araca bu durakların karşısında bulunan Sağlık Müdürlüğü ve Pir Baba Çamlığı duraklarından binebileceklerdir. Sefer saatlerinde ve sayılarında değişim olmayacaktır.” dedi.

 

Son Güncelleme: 06.08.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Naim kırdı 2016-08-06 20:02:23

Bahçeli evler bahabey hattindada daha sık otobüs seferleri konmadı lazım buhara m sinan hatlarında her 5 10 dakikada ki değerler bahçeli evler hattinada konmalı 1 saatte otobüs bekleniyor

Avatar
zarife nur kaya 2016-08-07 04:24:23

Ulukavak otobüsü çarşıya direk iki otobüs var ikisde bucuk saatlerinde tam da yok ve belli saatten sonra yarım saatte bir kalkıyo o kadar kalabalık üst üste insanlar ukukavak hattına da bi el atılmalı