Mimar Sinan’dan ‘Evet’e destek

AK Parti Mimar Sinan Mahallesi Seçim Bürosu dualarla açıldı.

23 Mart 2017 Perşembe 14:42
 Mimar Sinan’dan ‘Evet’e destek


AK Parti Mimar Sinan Mahallesi Seçim Bürosu dualarla açıldı.




Yoğun katılımın gerçekleştiği seçim bürosu açılışına AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile teşkilat yöneticileri katıldı.



AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ,16 Nisan'da partilere değil, Türkiye'nin ay yıldızlı bayrağına ve geleceğine oy vereceklerini belirterek, "16 Nisan'da Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı açacağız. Türkiye'yi geleceğe hazırlayıp çocuklarımızın yarınları için 'Evet' diyeceğiz."dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, 16 Nisan’ın, ülkemiz için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “16 Nisan, her yönüyle tam bağımsız olduğumuz bir gün olacak.” Diye konuştu.



AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, “Şimdi söz milletindir, karar milletindir. Mühür milletin elindedir. Bugünlere milletimizin desteğiyle geldik ve 16 Nisan'da da milletimiz bizlerden desteğini esirgemeyecektir.



Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacaktır. Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Yasama (Meclis) ve yürütme (hükümet) güçlenecek.



Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek.” dedi.


 

Son Güncelleme: 23.03.2017 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2017-03-23 14:58:53

evet i hayır ı bırakın memlekete hizmet edin 15 yıldır iktidardasınız her istediğinizi yapıyorsunuz seçilmiş basbakanı bile değiştirildi. evet olunca ne olacak sanki turizm mi patlayacak terör mü bitecek sınırlarımız güvenlimi olacak suriyeliler gidecekmi milli gelir 30000 dolarmı olacak asgari ucret 5000 tl mi olacak. sanayi devrimimi yapılacak milli ucak milli arabamı yapılacak. heryere imam ları atadınız. liyakata bakmayın gelişme bekleyin. anlayın artık bu işler böyle olmaz. bırakın dindar nesli ahlaklı vatansever inançlı çalışkan nesil yetiştirin zaten o zaman insanlar dindar olur. 15 yıldır güçlü iktidar yokmuydu. valla insanları kandırmayın artık.

Avatar
yapmayın 2017-03-23 15:13:23

seçim bürosu dualarla açıldı ne komik.kamu hizmetimi verecek sanki. cami dua ile açılır. yüzde yüz evet çıktı diyelim ne olacak herşey düzelecekmi. bekleyelim görelim bu zihniyetle zor. 15 yıldır iktidardayız.