Minik elleriyle onlara yuva yaptı

Ağır kış şartları insanları olduğu kadar sokak hayvanlarını da olumsuz etkiliyor.

12 Ocak 2017 Perşembe 12:58
 Minik elleriyle onlara yuva yaptı


GÜLESİN AĞBAL DEMİRER


Ağır kış şartları insanları olduğu kadar sokak hayvanlarını da olumsuz etkiliyor.


Çorum’a çok kar yağmasa da gece ve gündüz eksilere düşen sıcaklık nedeniyle sokaktaki hayvanlar barınma ve yiyecek bulmada sıkıntı yaşıyor. Ama çok şükür sokak hayvanlarının bu yaşam zorluğunu göz ardı etmeyenler de var.



Minik Sudenaz, apartmanlarının önüne hazırladığı kedi evinde sokak kedilerine barınma imkanı sunarken, yiyeceklerini de ihmal etmiyor. Kendi evlerinde de kedi beslediğini belirten yüreği geniş çocuk, “Bizim yaşam hakkımız olduğu kadar onların da bu dünyada yaşama hakları var. Ve hayvanlar bizim dostlarımız. Onları koruyup gözetmemiz gerekiyor. Biz bu soğukta nasıl etkileniyorsak onlar kış şartlarında daha da zor yaşam savaşı veriyorlar. Onlara bu soğukta bir el uzatmak istedim.” diyerek büyüklerine örnek oluyor. 




Son Güncelleme: 12.01.2017 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alperen 2017-01-12 16:12:56

maşallah.