Misafirlere Çorum işi kabak tatlısı

Merkezi Çorum’da bulunan Yön Medya Reklam & Tanıtım Şirketi, Ankara’da düzenlenen 2. Çorum Tanıtım Günlerinde kurduğu standla fark yarattı.

18 Kasım 2013 Pazartesi 16:46
 Misafirlere Çorum işi kabak tatlısı


Merkezi Çorum’da bulunan Yön Medya Reklam & Tanıtım Şirketi, Ankara’da düzenlenen 2. Çorum Tanıtım Günlerinde kurduğu standla fark yarattı.

Yön Medya’dan verilen bilgiye göre, yapmış olduğu farklı grafik ve tasarımlarıyla dikkat çeken Yön Medya, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım günlerinde ‘’Kabak gibi ortada’’ sloganıyla hazırlanan standında misafirlere kabak tatlısı ikram etti.

Tanıtım günlerinde şirket sahibi Özer Özsaray, İletişim Yönetmeni Özden Vural, grafik tasarımcı Pembegül Kabakçı ve şirket bünyesinde bulunan Sungurlu Gündem Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Recep Şeyhoğlu, misafirlerini ağırlayarak, çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, başta olmak üzere çok sayıda bürokrat, siyasetçi, işadamı ve vatandaşın 2. Çorum Tanıtım Günlerinde ziyaret ettiği Yön Medya standında, ikram edilen kabak tatlısı ve standın konsepti büyük beğeni ve takdir topladı.

Sungurlu’nun kabağı ve Çorum’un şekeri ile yapılarak üzerine Oğuzlar’ın cevizi ve İskilip’in tahin pekmezi dökülerek ikram edilen kabak tatlısı, damaklarda oluşturduğu farklı bir lezzetle konuklar tarafından beğeniyle yenilerek, tam not aldı. Böylelikle Yön Medya, ‘’Kabak gibi ortada’’ sloganını kabak tatlısı birleştirerek bütünleşik pazarlamayı örneği sergiledi.

14-17 Kasım tarihlerinde Ankara’da düzenlenen tanıtım günlerinde Yön Medya, Çorum Dernekler Federasyonu’nun grafik ve tasarımlarının yanı sıra Kızılay Meydanı’ndaki etkinlikleri organize ederek katkıda bulundu.




Son Güncelleme: 18.11.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.