MİSİAD yeniden Çorum’da

MHP’nin koalisyon ortağı olduğu dönemde Çorum’da şubesi açılan ancak bir dönem sonra...

29 Ağustos 2014 Cuma 11:22
 MİSİAD yeniden Çorum’da


MHP’nin  koalisyon ortağı olduğu dönemde Çorum’da şubesi açılan ancak bir dönem sonra kapanan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) yeniden şube yapılanmasına gitti.


Genel Merkezi Ankara’da bulunan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MİSİAD) Çorum’da yeniden şube yapılanmasını tamamladı.


Yapılan açıklamaya göre, Dernek yönetimi MİSİAD’ın Çorum Şube Başkanı olarak Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi, TSYD Çorum Şube Temsilcisi Selahattin Ezer’in atanmasını kararlaştırdı.


Kurulduktan sonra ilk Genel Kurulu’nu geçtiğimiz günlerde yapan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde (MİSİAD) Genel Başkan Feridun Öncel güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilmişti. İlk kongrenin ardından MİSİAD Türkiye geneline yayılarak illerde şube başkanlarını belirlemeye başladı.


Çorum’da da kurulan Milliyetçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şube Başkanlığı görevine Çorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi, TSYD Çorum Şube Temsilcisi Selahattin Ezer’in atamasını yaptı. MİSİAD Çorum Şube Başkanı olarak atanan Ezer, MİSİAD’ın Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Feridun Öncel’in elinden mazbatasını aldı.


Mazbata töreninde MİSİAD Teşkilatlardan Sorumlu Aytuğ Çankaya, Çorum Barosu Avukatlarından Derya Öztekin de hazır bulundu. 




Son Güncelleme: 29.08.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.