Motokros tutkunları 'Aygar Dağı'na tırmandı

Sungurlu’da havaların ısınması ile birlikte sezonu açan motokros tutkunları hız kesmeden yoluna devam ediyor.

21 Nisan 2017 Cuma 11:07
Motokros tutkunları 'Aygar Dağı'na tırmandı

Sungurlu’da havaların ısınması ile birlikte sezonu açan motokros tutkunları hız kesmeden yoluna devam ediyor.

Motokros tutkunları, Behiç Akkaş, Mahmut Karaman, Haydar Kırhan, Günay Begit, Ömer Özerbil, Ali Ertürk, Selim Uzun, Ramazan Keskin, Buğra Kopan, Furkan Kırçiçek, Yunus Körpe, Ercan Kayer, Murat Kayaer, Muhammet Kayaer, Serdar Atalay, Onur Şahin ve Ali Kuzay hız kesmeden motokros tutkularına devam ediyor.

Sınırları zorlayan motokros tutkunları bu kezde Aygar Dağı’na tırmandı. Zorlu arazi koşullarına karşı mücadele eden motokros tutkunları Aygar Dağı’na tırmanırken doyasıya eğlendiler. Fırsat buldukça dağ bayır demeden tutkularını gerçekleştiren  motorcular, ilçede arazileri karış karış geziyor.

Hobi olarak yaptıkları sporu her yıl geleneksel hale getirdiklerini söyleyen motokros tutkunları, “Havalar ısınmasıyla motokros tutkumuza devam ediyoruz. Dağ bayır demeden bol bol gezdik. Bu kez sınırları zorlayıp ‘Aygar Dağı’na tırmandık. Fırsat buldukça hobimizi tekrarlamaya çalışıyoruz. Bizim boş zamanlarımızı derlendirme şeklimizde bu. Adrenalini ve heyecanı aynı anda yaşıyoruz. ” diye konuştular.


Son Güncelleme: 21.04.2017 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165