Motorlu Taşıyıcılardan Genel Kurul

S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı.

09 Nisan 2017 Pazar 14:32
Motorlu Taşıyıcılardan Genel Kurul

S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı.


Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara yolu 7. Km’de bulunan Canbek Petrol arkasındaki Kooperatif yerleşkesinde gerçekleştirilen Mali Genel Kurul toplantısına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek’in yaptığı Mali Genel Kurul’da Divan üyeliklerini ise Yusuf Aktar ve İsmet Uygur yaparken, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kooperatifin yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ile gelir-gider bilançoları okunarak ibra edildi. 2017 yılı tahmini bütçenin kabul edildiği toplantıda ayrıca kooperatifin bir üst Kooperatifler Birliği’ne üye olması da oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından söz alan S.S. Çorum 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Eker, üyelerine hizmet etmekten onur duyduğunu ifade ederek, kooperatif üyelerine işlerinde kazasız belasız günler temenni ederek, hayırlı bol kazanç diledi.


Hasan Eker Başkanlığı’ndaki kooperatifin Yönetim Kurulu’nda Yaşar Bozok, Arap Girgin, Celal Kınıklı, Hasan Karagöz, Cemil Ercan ve Serdar Gümüş görev alırken, Denetim Kurulu’nda ise Cengiz Demirel, Yaşar Toprak ve Osman Eliaçık görev alıyor.


Son Güncelleme: 09.04.2017 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.