Motosikletlerden yoğun şikayet

Çorum Muhtarlar Derneği'nin Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu ziyaretinde konuşan...

04 Ağustos 2015 Salı 14:28
 Motosikletlerden yoğun şikayet


Çorum Muhtarlar Derneği'nin Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu ziyaretinde konuşan Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Burunçiftlik Kavşağı'ndan Çimento Kavşağı'na kadar hız limitinin 50 olduğunu hatırlatarak, hız limitinin yükselmesini istedi.


Muhtar Durgun, egzozları ile yüksek ses çıkararak gürültüye neden olan motosikletlerin de çevreye zarar verdiğini vurgulayarak, bu konuda tedbir alınması gerektiğini ifade etti.



Son Güncelleme: 04.08.2015 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Şen 2015-08-04 20:05:06

muhtarımız haklı, cemilbey caddesinde motosikletlerin eksoz gürültüsünden balkona çıkamıyoruz. eksoz sesleri o kadar rahatsız edici düzeydeki evin içersinde de pencere açıksa rahatsız oluyoruz. polis bizleri düşünmüyorsa o cadde üzerinde bulunan gögüs hastalıkları hastanesi'nde yatmakta olan hastaları düşünerek denetimlerini artırmalı..