Muhtar'dan Stad dilekçesi

Karakeçili sakinleri de stadın millet bahçesi yapılmasını istiyor

08 Haziran 2018 Cuma 15:08
Muhtar'dan Stad dilekçesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı şehirlerdeki eski stadların millet bahçesi yapılacağı sözleri Çorum’da yankılarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Toplantısı'nda 'millet bahçeleri' projesinin de detaylarını açıklamıştı.

Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer de, “Stad çıkışı duygulara tercüman oldu” başlıklı yazısında Erdoğan’ın Eskişehir, Bursa Trabzon, Gaziantep Adana, Mersin, Samsun ve Malatya'daki eski statların yerlerinin de millet bahçesine dönüştürüleceğini söylemesi Çorum’u da heyecanlandırdığını belirtmiş ve “Çorumlu eski stadyum ve müştemilatının 20-25 katlı konuta ve ticaret merkezine açılmasını istemiyor. Bölgenin yeşil alan, sportif aktivite, dinlence ve eğlenceye açık rekreasyon alanı olarak düzenlenmesi arzu ediliyor. Yani memleketin eski stat alanı ile ilgili duyguları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Millet Bahçesi’ sözünde karşılık buluyor.” Şeklinde yorumda bulunmuştu.

MUHTAR’DAN BELEDİYE’YE DİLEKÇE

Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın Çorum Belediyesi’ne bu konuyla ilgili dilekçe verdi. Aydın dilekçesinde, mahalle sakinleri olarak Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nın yerine Millet Parkı yapılmasını istediklerini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lütfi Akca 2018-06-08 18:13:53

Güzel fikir. Ben de şahsen takip katkı yapmaya çalışacağım

Avatar
Y.Koçak 2018-06-08 23:00:17

Şartları zorlamak suretiyle bu güzel proje hayata geçirilmeli şimdiden emeği geçenlere çok teşekkürler.

Avatar
Sungurlulu 2018-06-09 01:59:24

Lütfi Akça bey milletvekilliği sıralamasında 1. sıradan aday olmalıydı, şimdi ben de muhtarımız gibi ‘Çorum’un üçte biri etmeyen Yozgat’a yaptınız, Çorum’a da bölgesel bir havaalanı yapılmasını bileğinize arz ve talep ederim’ desem havaalanı yapılır mı, merak işte!!

Avatar
Sungurlulu 2018-06-09 02:01:57

Ve sırf bu artık başta ben olmak üzere Çorumlularda bir hastalık halini almış havaalanı haksızlığı, kırgınlığı dolayısıyla Ak Parti’ye oy vermeyeceğim artık.

banner165