Muhtar’a özel ilgi

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Uslu, Ayakkabıcılar Arastası ziyaretinde merkeze bağlı Konaklı Köyü muhtarı İdris Patlak ile karşılaştı.

21 Mart 2017 Salı 16:16
Muhtar’a özel ilgi

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ayakkabıcılar Arastası ziyaretinde merkeze bağlı Konaklı Köyü muhtarı İdris Patlak ile karşılaştı.

Milletvekili Uslu, yaptığı duyuruda, “Arasta'da Konaklı Muhtarı ile karşılaşarak geçen hafta sergilemiş olduğu kararlılığın Türkiye'nin geleceği açıcından doğruluğunu vurguladık.” Dedi.

Hatırlanacağı üzere Konaklı Köyü Muhtarı İdris Patlak, referandum kampanyası için Çorum’a gelen Barolar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na muhtarlık binasını açmadığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Barolar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun, “Muhtar bize kapıyı açmadı.” diye kamuoyuna şikayet ettiği Konaklı Köyü Muhtarı İdris Patlak, “Söylenen sözler gerçeği yansıtmıyor. Kimseyi kapıda bırakmış değiliz. Muhtarlık siyaset yeri değil. Ben muhtarlığı açmayacağımı bir gün öncesinden haber verdim. Haberleri olduğu halde, yeni karşılaştıkları bir şeymiş gibi bu durumu siyaset propagandası haline dönüştürdüler.” diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.