Muhtar’dan burs kampanyası

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, mahallesinde maddi durumu iyi olmayan...

28 Ağustos 2014 Perşembe 10:03
 Muhtar’dan burs kampanyası


Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, mahallesinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin öğrenim gören başarılı çocuklarına öğrenim bursu temin etmek amacıyla çalışma başlattı.


Hasan Kızıltepe, ihtiyaç sahibi öğrencilere öğrenim bursu temin etmek amacıyla kolları sıvadı.


Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ailelerin önemli bir kesiminin yoksul olduğunu, bu nedenle birçok ailenin üniversitesi kazanan çocuklarını okutmakta bir hayli zorlandığını ifade eden Hasan Kızıltepe, bu ailelere destek olmak amacıyla öğrenim bursu kampanyası başlattığını bildirdi.


Üniversite okuyan öğrencilere maddi destek sağlanması amacıyla Çorumlu iş adamlarıyla maddi durumu iyi olan aile ve dernekleri öğrenim bursu verme konusunda duyarlı olmaya çağıran Hasan Kızıltepe, "maddi durumu iyi olan tüm hemşerilerimi verecekleri burslarla üniversite okuyan öğrencilerin ellerinden tutmaya çağırıyorum. Bu çocukların önemli bir bölümü tıp, bilgisayar mühendisliği, hukuk ve öğretmenlik gibi bölümlerde okumaktadırlar. Bu çocuklar yarınlarımızın geleceği ve hepimizin gururu olacaktır" dedi.


Üniversite öğrencilerinin yanında ilköğretim ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerin okul kıyafeti ve kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da maddi durumu iyi olan ailelerden duyarlılık ve destek beklediklerini anlatan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, "tüm Çorumlu işadamlarımızı, durumu iyi olan esnafımızı, vakıf ve derneklerimizi öğrenim bursu başta olmak üzere okul kıyafeti ve kırtasiye konusunda el ele vermeye çağırıyorum. Duyarlı tüm hemşerilerimi bu konuda Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı ile irtibata geçmelerini özellikle rica ediyorum" şeklinde konuştu.




Son Güncelleme: 28.08.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165