Muhtarlardan Külcü’ye teşekkür

Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Erdoğan, muhtarlar adına yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

09 Şubat 2016 Salı 17:18
 Muhtarlardan Külcü’ye teşekkür


Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Erdoğan, muhtarlar adına yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.


Büro malzemelerinin teslim töreninde kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Erdoğan, Başkan Külcü’nün seçildikleri günden bu yana her zaman muhtarların yanında yer alarak, her konuda destek olduğunu söyledi.


Kusursuz hizmet üretmeleri için tüm ihtiyaçlarının Külcü tarafından karşılandığını aktaran Muhtar, şöyle konuştu, “Seçildiğimiz günden beri her zaman biz muhtarların yanımızda olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve ekibine teşekkür ederim. Çorumumuz’un bütün mahallelerine ve bütün muhtarlıklarımıza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı, bugün de olduğu gibi muhtarlık binalarımızı bizlere hediye edip, ardından ofis malzemelerimizi ve bilgisayarlarımızı yenileyen Başkanımız, mahalle sakinlerimize tüm hizmetlerimizi kusursuz bir biçimde sunabilmemiz için her ihtiyacımızı karşılamıştır. Başkanımız Muzaffer Külcü ve ekibine yapmış oldukları katkılardan dolayı tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.