Muhtarlardan taziye ziyareti

Osmancık Muhtarlar Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyede bulundular.

13 Aralık 2016 Salı 16:06
 Muhtarlardan taziye ziyareti

Osmancık Muhtarlar Derneği, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyede bulundular. 

İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırının ardından bir araya gelen köy ve mahalle muhtarlarından oluşan yaklaşık 30 kişilik grup açtıkları dev Türk Bayrağı İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar yürüdüler. Burada İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce’yi makamında ziyaret eden muhtarlar, baş sağlığı dileyerek her zaman polisin yanında olduklarını ifade ettiler.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, federasyonlarının aldığı karar doğrultusunda tüm Türkiye’de muhtarlar olarak polisin yanında olduklarını belirtmek adına hain saldırıda şehit olan polislerin acısına ortak olmak için Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Bu alçak saldırıda terör örgütleri bir kez daha kirli yüzünü göstermiştir. Ancak hiçbir güç ülkemizde barış ve kardeşliğimize gölge düşüremeyecek, birlik ve beraberliğimize zarar veremeyecektir.

Planlanan kirli oyunları birlik, beraberlik ve dik duruşumuzla bozacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Adem Yüce de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarların mahalle ve köy temsilcileri olmalarının yanında polisler ile mesai arkadaşı olduklarını belirtti. Polisin 24 saat görevi başında olduğu gibi muhtarların da 24 saat görev yaptığını dile getiren Yüce, ne zaman ihtiyaç olsa zaman mefhumu olmadan muhtarların kendilerine her konuda yardımcı olduklarını söyledi. Yapılan taziye ziyareti için muhtarlara teşekkür eden Yüce, gerçekleştirilen saldırı sonrasında Osmancık’ta her kesimin ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek acılarını paylaştığını ve polisin yanında olduğunu görmenin kendilerine güç kattığını sözlerine ekledi.

İHA


Son Güncelleme: 13.12.2016 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165