MÜSİAD’ta M. Ahmet Köksal dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

01 Şubat 2015 Pazar 14:27
MÜSİAD’ta M. Ahmet Köksal dönemi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 

Büyük Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda MÜSİAD Çorum Şubesi’nin yeni başkanı M. Ahmet Köksal oldu. Genel Kurula AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Programda AK Parti Çorum il Başkanlığı’na seçilen eski MÜSİAD Başkanı Rumi Bekiroğlu’na MÜSİAD adına işadamı Mahmut Köksal tarafından teşekkür plaketi takdim etti.

AK Parti İl Başkanlığı’na getirilmesinden dolayı görevini devrettiğini açıklayan Bekiroğlu, “Bu bir yol ayrımı değil, bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren bir bayrak değişimi” dedi.

MÜSİAD’ın yol gösteren, öncü olan, Çorum’a yön veren Çorum sanayisine sosyal ve kültürel faaliyetlerine yol çizen akil insanlardan oluşan bir grup olarak algılandığını dile getiren Bekiroğlu, “Bunu sağlayan sizlerseniz. Yüksek ahlak, teknoloji ilkesini benimseyen MÜSİAD’ta Çorum’da değer oluşturmaya renk katmaya devam edecek. Kardeşlik hukukunun en iyi muhafaza edileceği yer MÜSİAD olarak görüyorum. ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmet’ düsturunu ilke edindik. Tek gayem vardı oda Çorum için çalışmak, Çorum’a hizmet getirttirebilmek ve MÜSİAD üyelerinin kazanımlarını artırmaktı” dedi.

AK Parti’de MÜSİAD’ın bir temsilcisi ve neferi olacağını dile getiren Bekiroğlu, sanayici ve işadamlarının yaşadıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmak için çalışacağını ifade etti.

Hep birlikte, beraberlik içerisinde gerek MÜSİAD da gerekse AK Parti’de dernek üyeleri yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğunu dile getiren Bekiroğlu, MÜSİAD üyelerinden haklarını helal etmelerini istedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlere M. Ahmet Köksal başkanlığında tek listeyle gidildi. Seçimler sonunda MÜSİAD’ın yeni başkanı M. Ahmed Köksal olurken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Yağlı, Hayri Şamlı, Lemzi Çöplü, Mahmut Öztemiz, Şükrü Türkoğlu, Bülent Demirci, Adnan Tığlı, Orhan Coşkun, Mustafa Boyraz, Alper Tığlı.





İHA

Son Güncelleme: 01.02.2015 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.